Przymierzylem maskownice słupków z kurtynami do tej deski i pasują dobrze poza tym wygląda że będzie pasować a deska z 95 roku
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
E38 wymiana deski.
- BlackSpeed
- Moje auto: E38 730d
Re: E38 wymiana deski.
Twoja racja, mój spokój!
Witam. Kolego i jak z tą deską, pasowała?
Mam do kupienia przedlifta w super stanie a mam polifta z kurtynami i jie wiem czy ryzykować.
Mam do kupienia przedlifta w super stanie a mam polifta z kurtynami i jie wiem czy ryzykować.
- hektorek106
- Moje auto: bmw e38 740ia 94r
Są deski w w skórze(ala) bez kurtyn i z kurtynami,pewnie bardziej dostępne są z kurtynami bo tylko pierwsze roczniki były bez-zawsze można zamontować kokpit z kurtynami i kupić słupki
- sylwekk
- Site Admin
- Moje auto: 740D '00
- Kontakt:
Słupki pod kurtyny nie będą współgrały z sufitem bez kurtyn.hektorek106 pisze:Są deski w w skórze(ala) bez kurtyn i z kurtynami,pewnie bardziej dostępne są z kurtynami bo tylko pierwsze roczniki były bez-zawsze można zamontować kokpit z kurtynami i kupić słupki
- BlackSpeed
- Moje auto: E38 730d
Niestety nie pasowała a zapowiadało się dobrze już miałem prawie zamontowaną ale jednak coś nie pasowało a wizualnie patrzyłem na wszytsko i się zgadzało z moją zwykłą pod kurtynytigwelder pisze:Witam. Kolego i jak z tą deską, pasowała?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Twoja racja, mój spokój!
Czyli reasumują wszystkie info deska przed lift bez kurtyn nie wejdzie do auta polift z kurtynami?
Jak masz kurtyny to szukaj deski pod kurtyny